Afspraak aanvragen

Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis. Dit is jouw eerste stap op weg naar verandering. Je mag je gegevens achterlaten en dan neem ik snèl vrijblijvend contact met je op om te kijken wat ik als Psychotherapeut èn Coach voor jou kan betekenen. Jij wilt immers die verandering, dus waarom niet nu? Ik werk niet met wachtlijsten e.d. dus je kunt ook snel die verandering aanpakken. Ik kijk ernaar uit je hierin te mogen begeleiden.

Je toestemming conform de AVG:

 Ik kwam via via bij Natasja terecht. Natasja kwam op mij over als een meelevende en behulpzame coach, die het stellen van kritische vragen om te komen tot de kern van het probleem niet schuwde. Wat ik ontzettend gewaardeerd heb, is de steun en het vertrouwen dat zij mij na elke sessie gaf. Dat voelde als de steun in de rug die ik op dat moment nodig had.

Jeroen

student geschiedenis WO

Natasja is een fijne persoonlijkheid, rustig en empatisch. Ze gaat heel diep, best eng in het begin. Natasja luistert en oordeelt nooit, ik durfde zo alles te zeggen.
Ze stelt de juiste vragen waardoor ik zelf inzichten krijg. De sessie waarin Natasja mij terug liet gaan naar het kleine meisje wie ik was heeft diepe indruk gemaakt.
Het heeft mij zelfreflectie en rust gebracht!
Juliëtte

Afspraken zijn mogelijk op:

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag

steeds tussen 9:00 en 17:00 uur.

Locatie van de gesprekken:

Darthuizerberg 86
3825 BR Amersfoort.