Hulp voor jou

Stress & Burn-out
Een burn-out is een toestand van chronische overspannenheid naar aanleiding van lichamelijke, geestelijke en/of emotionele overbelasting over een langere periode. Tijdens het traject zullen we samen kijken naar het stadium waarin je je bevindt, en een plan op maat maken. Dit plan sluit aan op jou, jouw situatie en datgene wat jij nodig hebt. 

Angst en Paniek
Soms kan angst of paniek je dagelijkse leven moeilijk of onmogelijk maken. In kan je daarmee helpen door met je te kijken naar momenten, oorzaken, triggers, overtuigingen, zodat we samen een realistische doel hebben om naartoe te werken. 

Somberheid en depressie
Een depressie zorgt ervoor dat je je somber voelt en geen interesse of energie hebt voor dingen die je normaal gesproken graag doet.
Ik kan je begeleiden en samen gaan we op zoek naar mee grip op je leven.

Rouw en verlies
Het kan zijn dat je vastloopt in je rouwproces en moeite hebt met het oppakken van je leven. Als je dit herkent dan kan ik je begeleiden om de stappen in jouw rouwproces stap voor stap door te nemen in het tempo dat jij nodig hebt.

Trauma en PTSS
Na het meemaken van een ingrijpende ervaring kan je last krijgen van verschillende psychische klachten. Ik begeleid je om deze nare gevoelens aan te pakken, te veranderen en te doen wat nodig is zodat jij je weer gaat voelen zoals je je wilt voelen.

Relatieproblematiek
Relatiecoaching is een directe en actieve vorm van hulp aan mensen om hun relatie te verbeteren.
Dat kunnen
liefdes-koppels zijn, collega’s of familieleden die hun onderlinge relatie willen verbeteren.

Vol vertrouwen kan ik mezelf laten zien. Natasja is een warme persoonlijkheid. Ze kan goed luisteren en tot de kern komen met de juiste vragen.

Tijdens één van de sessies is er iets wonderlijks gebeurd, mijn energie is weer gaan stromen. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor.

Eke Stegeman

Educatie & Beeldend kunstenaar

Ik heb Natasja als een heel fijne coach ervaren. Ze stelde kritische vragen om verder tot de kern te komen. Haar prettige benadering zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde. Dit zorgde voor een veilige en vertrouwde sfeer om dieper op zaken in te gaan.

Chantal

Kennismaken?

Wil je eerst eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek?

Dat is mogelijk, je kunt je aanmelden hiervoor door middel van het invullen van dit formulier.

Het gesprek is gratis en duurt circa een half uur.