Counseling

Je weet wat je wil en wat je zou moeten doen maar het lúkt je gewoon niet. Er is een grote kans dat een innerlijke blokkade jou belemmert. Alleen praten lijkt niet te helpen dus gaan we samen op zoek naar een laagje dieper. Door middel van oefeningen help ik je om in contact te komen met deze blokkades zodat je ze kunt aanpakken en oplossen. Zo krijg jij grip op je problemen en ontstaat er ruimte! Een traject bestaat vaak uit 5 tot 15 sessies.

Werkwijze

Counseling richt zich op het verkrijgen van inzichten in het eigen denken, voelen, handelen en beleven, het optimaal benutten van (tot nu toe) ongebruikte mogelijkheden en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden om het functioneren te verbeteren. Daarbij worden eventuele blokkades die dit in de weg staan aangepakt en opgelost zodat jij je weer gaat voelen zoals je je wilt voelen!

In counseling staat de ‘gehele mens’ centraal. Counseling is een resultaat- en doelgerichte benadering waarbij je een kortdurend en overzichtelijk therapeutisch behandeltraject ingaat. We maken tijdens de intake samen een plan op maat waarbij de therapeutische relatie gebaseerd is op vertrouwen en respect.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik help je bij de aanpak van lichte psychische problematiek, sociaal emotionele of psychosomatische klachten zoals: stress – burn-out (preventie) – onrustgevoelens – relatieproblematiek – levensfase problematiek – spirituele ontwikkeling (intuïtieve vermogens) – een verstoord werk/leven balans.

    ‘Voel je weer zoals je je wilt voelen’

    Kennismaken?

    Wil je eerst eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek?

    Dat is mogelijk, je kunt je aanmelden hiervoor door middel van het invullen van dit formulier.

    Het gesprek is gratis en duurt circa een half uur.