Over mij

Natasja

Als ondernemer en gediplomeerd Master Therapeut ECP | Counselor | Coach begeleid ik mensen (terug) naar de beste versie van zichzelf.

Op weg naar authenticiteit: mogen zijn wie je bent, weten wat je voelt en wat je denkt. Door mijn aanpak ervaren mensen snel al weer meer grip op hun problemen.

Mijn missie is om ieder mens zijn eigen kracht & passie in leven en werk te laten ontdekken!

Als kind was ik al nieuwsgierig naar de menselijke geest en dit is altijd gebleven. Vragen wat mensen beweegt en inspireert, waar pijn vandaan komt, wat maakt dat mensen reageren op een bepaalde manier, wat iemand echt voelt en wat daar dan onder zit hebben mij altijd bezig gehouden. Maar ook vragen over zingeving had ik al op jonge leeftijd.

Na mijn studie commerciële Economie heb ik lang gewerkt in het bedrijfsleven. Lifeworx is mijn tweede carrière. De eerste (zo’n 25 jaar) ging over sales & marketing  (20 jaar) en zelfstandig ondernemen. Het roer ging ergens om (in het kwadraat) en ik mag nu mensen helpen om weer in contact te komen met hun innerlijke krachtbronnen.

Vrijheid, kwaliteit, groei en integriteit zijn een aantal van mijn waarden. Ik ben Master Therapeut ECP in de integratieve psychotherapie alsmede Counselor & Coach- afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. En tevens Beroepscoach Practioner (NOBCO). Ook ben ik in bezit van de opleiding Psychosociale en Medische basiskennis.

 

Kwaliteit

Ik ben geregistreerd counselor en ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder registratienummer NFG 9232. De NFG hanteert een strikte beroepscode en ziet toe op de professionaliteit van haar leden.

Bij de stichting Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) ben ik ingeschreven als registertherapeut. (licentienummer RBCZ 200572R. De RBCZ is een koepelorganisatie en certificeert en registreert beroepsbeoefenaren van de complementaire geneeswijzen.

Mijn cliënten behandel ik met respect en humor vanuit betrokkenheid en empathie maar confrontaties ga ik niet uit de weg, als ik voel dat iemand daar verder mee komt.​​

Ik laat jou ervaren hoe jouw wereld van gedachtes en gevoelens werkt, zodat jij hier grip op krijgt en jouw eigen keuzes kunt gaan maken! Zodat jij weer aan het roer van jouw eigen leven kunt gaan staan.

Lifeworx is aangesloten bij:

logo Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

 

 

 

RBCZ-logo

 

Soms kom je op een moment in je leven dat je weet dat je iets moet ondernemen. Een moment dat je weet nu wordt mijn rugzak met emoties te zwaar. Je voelt je verantwoordelijk voor veel zaken en zeer waarschijnlijk is het niet jouw verantwoordelijkheid. Sommige gebeurtenissen uit het verleden hebben nog steeds impact op je dagelijks functioneren en je heb het niet eens door. Natasja heeft mij zeer goed geholpen de zaken in mijn rugzak te zien, te erkennen en er op een goede manier mee om te gaan. Het heeft mij sterker gemaakt en ik ben nog meer mijzelf geworden. Dank Natasja!

Ineke Kries

Directeur

Kennismaken?

Wil je eerst eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek?

Dat is mogelijk, je kunt je aanmelden hiervoor door middel van het invullen van dit formulier.

Het gesprek is gratis en duurt circa een half uur.