Over mij

Natasja

Ik laat jou ervaren hoe jouw wereld van gedachtes en gevoelens werkt, zodat jij hier grip op krijgt en jouw eigen keuzes kunt gaan maken en weer aan het roer van jouw eigen leven kunt gaan staan.

Vanaf kinds af aan ben ik nieuwsgierig naar de menselijke geest en zingeving; wat beweegt en inspireert mensen? Waar komt pijn vandaan? Waarom reageren mensen op een bepaalde manier? Wat voelt iemand écht en wat zit daar dan onder? Mijn cliënten behandel ik met respect en humor vanuit betrokkenheid en empathie maar confrontaties ga ik niet uit de weg, als ik voel dat iemand daar verder mee komt.​​

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik lang gewerkt in het bedrijfsleven. Ergens ging het roer om en ik mag nu mensen helpen om weer in contact te komen met hun innerlijke krachtbronnen.

Ik ben Master Therapeut ECP* (*European Certificate of Psychotherapy) in de integratieve psychotherapie alsmede Counselor & Coach- afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Daarnaast ben ik Beroepscoach Practioner (NOBCO) en heb ik een diploma van de opleiding Psychosociale en Medische basiskennis. 

 

 

 

Kwaliteit

Ik ben geregistreerd MasterTherapeut ECP en ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Vereniging voor Integraal Therapeuten (VIT) onder registratienummer 905.23.A. De VIT hanteert een strikte beroepscode en ziet toe op de professionaliteit van haar leden. Bij de stichting Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) ben ik ingeschreven als registertherapeut. (Licentienummer RBCZ 200572R). De RBCZ is een koepelorganisatie en certificeert en registreert beroepsbeoefenaren van de complementaire geneeswijzen.

Lifeworx is aangesloten bij:

Soms kom je op een moment in je leven dat je weet dat je iets moet ondernemen. Een moment dat je weet nu wordt mijn rugzak met emoties te zwaar. Je voelt je verantwoordelijk voor veel zaken en zeer waarschijnlijk is het niet jouw verantwoordelijkheid. Sommige gebeurtenissen uit het verleden hebben nog steeds impact op je dagelijks functioneren en je heb het niet eens door. Natasja heeft mij zeer goed geholpen de zaken in mijn rugzak te zien, te erkennen en er op een goede manier mee om te gaan. Het heeft mij sterker gemaakt en ik ben nog meer mijzelf geworden. Dank Natasja!

Ineke Kries

Directeur

Kennismaken?

Wil je eerst eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek?

Dat is mogelijk, je kunt je aanmelden hiervoor door middel van het invullen van dit formulier.

Het gesprek is gratis en duurt circa een half uur.