Praktisch

Z
Aangesloten bij NFG en RBCZ
Z
Zonder wachtlijst
Z
Praktijk in Amersfoort
Z
On-line sessies mogelijk

Aanmelding

De eerste sessie is een intake en maken we verder kennis met elkaar. We kijken naar wat er precies speelt èn wat je wilt bereiken. We gaan er direct mee aan de slag. Met je doelen maken we een plan op maat. Tesamen met een indicatie van het aantal benodigde sessies. Ik stem af op jouw hulpvraag!

Na de intake kun je bepalen of de essentiële klik er is en je verder wilt gaan. We evalueren regelmatig om te checken of je op koers ligt!

Werkwijze

Ik werk altijd met een samenwerking-, behandelovereenkomst. Dit betekent dat we afspraken met elkaar maken over waar we aan werken, op welke manier, tegen welke kosten en onder welke voorwaarden. De overeenkomst wordt opgesteld en ondertekend na het intakegesprek. Zo weten beide partijen goed waar ze aan toe zijn. Dit is een helpende voorwaarde voor een succesvol traject.

Investering

De aanpak is doelgericht en effectief. Daarmee zijn trajecten dus per definitie kortdurend. Denk daarbij aan 5-15 sessies. Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis. De kosten per gesprek van een uur bedragen € 95,- (incl. BTW, particulier). Zakelijke en speciale tarieven voor studenten in overleg.

Vergoedingen

Je kunt bij mij terecht zonder verwijsbrief van de huisarts. Een flink aantal verzekeraars vergoeden psychosociale therapie geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket. Het grote voordeel is dat dit niet wordt verrekend met je jaarlijkse eigen risico.

Het opsturen van de factuur naar je verzekeraar is hiervoor vaak al voldoende. Voor meer informatie of ook jouw verzekeringspakket hierin voorziet kun je terecht bij je eigen verzekeraar. Counseling/therapie valt onder het aanvullende pakket alternatieve zorg.

 

logo Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

 

 

 

RBCZ-logo

 

 

EQA European Quality Award 

 

Wil jij weer voluit
jezelf
kunnen zijn
en groeien?