Relatieproblematiek | Begeleiding

Relatiecoaching is een directe en actieve vorm van hulp aan mensen om hun relatie te verbeteren. Dat kunnen liefdes-koppels zijn, collega’s of familieleden die hun onderlinge relatie willen verbeteren. Met een stevige en warme aanpak help ik jullie het wederzijdse contact en begrip te herstellen. We zijn in ons leven allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid. Soms vinden we die in onze relaties, dan weer even helemaal niet. Hulp kan dan nodig zijn; om weer samen te gaan praten, een uitgedoofde relatie nieuw leven in te blazen of een relatie die verkeerd dreigt te gaan te redden. Hoe staan we ervoor? Waar liggen onze uitdagingen, mogelijkheden en kansen? Waar lopen we eigenlijk tegenaan? Praten we echt nog wel met elkaar? Met relatietherapie kan een nieuwe verstandhouding ontstaan. Soms is individuele begeleiding van één of beide partners nodig om het gesprek weer aan kunnen te gaan. Het is eerst belangrijk om de relatie die je met jezelf hebt te onderzoeken. Relaties met anderen worden dan véél duidelijker.

Werkwijze

Tijdens onze sessies krijg je de nuchtere feiten op tafel leggen en weet je snel welke ongezonde patronen de prullenbak in kunnen. Ik geef je terug wat ik zie, hoor en voel. Jouw gedrag, eigenwaarde, zelfbeeld, manier van praten, gezondheid, liefde, kwaliteiten, waarden, overtuigingen, verlangens, drijfveren, relaties met anderen… we zoomen in en leggen ze allemaal onder de loep om duidelijkheid te realiseren. Je gaat alleen en samen met je partner/familieleden/collega’s concrete stappen zetten naar het doel wat jullie voor ogen hebben. 

Resultaat

Ik kan jullie helpen om weer op zoek te gaan naar:
helderheid, duidelijke communicatie, liefde, zelfvertrouwen, autonomie en harmonie. Met als doel om zo weer onhandige communicatiepatronen te veranderen en oud zeer op te lossen. Hierdoor ontstaat een hernieuwd contact van warmte en vertrouwen. Ik help je om weer vanuit eigen kracht en mogelijkheden de relatie met de ander aan te gaan.

  ‘We zijn in ons leven allemaal op zoek
  naar liefde, steun en verbondenheid’

  Kennismaken?

  Wil je eerst eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek?

  Dat is mogelijk, je kunt je aanmelden hiervoor door middel van het invullen van dit formulier.

  Het gesprek is gratis en duurt circa een half uur.