Relatie | Therapie

Ruis eruit, rust erin!

Meer ruimte, meer liefde, meer helderheid op gedrag, verbinding en communicatie. Het hebben van gezonde relaties vol liefde, steun en verbinding is essentieel voor ons welzijn en levensgeluk. Soms kunnen er problemen en uitdagingen ontstaan die je relatie onder druk zetten.Tijdens onze sessies kom je in contact met je eigen gevoelens en gedrag en kom je achter ongezonde patronen. Jouw gedrag, eigenwaarde, zelfbeeld, manier van praten, gezondheid, liefde, kwaliteiten, waarden, overtuigingen, verlangens, drijfveren en/of relaties met anderen. We zoomen in en leggen ze allemaal onder de loep om duidelijkheid te krijgen. Je gaat zowel samen als alleen concrete stappen zetten naar het doel wat jullie voor ogen hebben. Soms is individuele begeleiding van één of beide (ex-) partners/ familieleden nodig om het gesprek weer aan kunnen te gaan. Het is belangrijk om de relatie die je met jezelf hebt te onderzoeken. Als je je bewust bent wie je zelf bent worden relaties met anderen worden véél duidelijker.

Werkwijze

Ik bied je begeleiding die zich richt op het bouwen aan een veilige basis binnen jullie relatie, het begrijpen van liefde en verbinding binnen een relatie en het kijken naar communicatie- en gedragspatronen. We kijken naar onderlinge verbinding en bereikbaarheid en zoeken en vinden de zere plekken van vroeger.

Resultaat

Ik help je bij de aanpak van klachten zoals:
jaloezie – wantrouwen – vreemdgaan – eigen verantwoordelijkheid – afhankelijkheid – geld – vrouwelijkheid –  mannelijkheid – meningsverschillen met je partner over samenwonen en/of kinderen –  samengesteld gezin – opvoeding – balans werk en privé – communicatieproblemen.

    ‘Ruis eruit, rust erin!’

    Kennismaken?

    Wil je eerst eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek?

    Dat is mogelijk, je kunt je aanmelden hiervoor door middel van het invullen van dit formulier.

    Het gesprek is gratis en duurt circa een half uur.